Kvarnen

kvarnen1-tnDen snart 100-åriga gamla vetekvarnen på Pärus Fors-området är en ypperlig plats för trevliga, gemytliga och romantiska festtillställningar under sommarhalvåret. Kvarnen, som egentligen inte är någon kvarn längre i ordets rätta bemärkelse trots att namnet hänger kvar, renoverades grundligt under år 2004 och har plats för upp till 70 personer under tak.

 

Ut mot gården finns tre stora öppningsbara dörrar, och i direkt anslutning till dessa kan ytterligare ett provisoriskt tak monteras upp vid behov och området användas enligt önskemål.

 

kvarnen5-tnInne i kvarnen finns också serveringsutrymme, en liten scen för mindre musiktillställningar och olika typer av stämningsfull kvällsbelysning. Den öppna gårdsplanen är stor och rymlig, och de ljusa sommarkvällarnas solnedgång i Lappfjärds å, som slingar sig direkt utanför kvarnen, ger en extra krydda åt tillställningarna.

 

 

Kvarnen kan hyras förmånligt som sådan eller tillsammans med köket i Pärus Café för olika festtillställningar, så som förlovningar, bröllop och födelsedagar. Ta kontakt för diskussion och ytterligare uppgifter.

 

kvarnen6-tnVälkomna till Perus; till en lugn, trivsam och naturskön miljö!

Pärus Fors – Som förr i tiden.