Pärus Fors 100 år

Pärus Fors inleder sitt 100-årsjubileum, då det nu i December är exakt hundra år sedan kraftverket startades för allra första gången. Det uppmärksammar vi bland annat med en sprillans ny, fräsch logo för Pärus Fors-området.

Den nya logon är delvis en återgång till det förgångna; den guldgula Pärus Fors-texten har digitaliserats från en gammal glasskylt som användes under 1900-talets första hälft. Ett nytt inslag i logon är profilen av kraftverket som det såg ut i begynnelsen.

Den gamla glasskylten har tagits fram ur gömmorna och hänger idag till beskådning i kraftverket.

Samtidigt har också hemsidan fräschats upp och uppdaterats med mer information. Under vårvintern kommer även bl.a nya informationsskyltar att sättas upp på Pärus Fors-området, och annat smått och gott följer under våren och sommaren.

Välkomna!

Pärus Fors – Som förr i tiden.

 

13-tn     14-tn